Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora
Главная » Статьи » Мои статьи

Опис сорту-1

Чемпіон

 

Опис сорту

 

Високоврожайний ранньо-зимовий сорт чешської селекції . Вирізняється скороплідністю, слаборослістю, високою та регулярною врожайністю,зимостійкістю.

Плоди великі, середньої маси (160-200 г) з помаранчево-червоним рум'янцем.  М’якоть  світло жовта, середньої щільності, дуже соковита, ароматна, відмінного кисло-солодкого смаку.

Знімальна стиглість настає з другої декади вересня.

Зберігаються у звичайних сховищах до двох  місяців, у холодильниках – до березня місяця.

 

 

 

Голден Резістент

 

Опис сорту

 

Високоврожайний сорт американської селекції.

Плоди вище середніх розмірів, видовжено-конічної форми, блідо-жовті. М’якоть світло-кремова, дрібнозерниста, соковита,  відмінного кисло-солодкого смаку.

Знімальна стиглість наступає в середині вересня. Важливо збирати акуратно не залишаючи вм’ятин пальців.

Зберігаються у холодильнику до 5 місяців.

 

 

Едера

 

Опис сорту

 

Зимовий імунний сорт української селекції.

Плоди вище середньої величини 160-220 грам, одномірні, широко конічні, ребристі по висоті плода, зеленовато-жовті, з помаранчево-червоним розмитим рум’янцемс.   М’якоть  жовто-кремова, дрібнозерниста, середньої щільності, ароматна, гармонійного кисло-солодкого смаку.

Знімальна стиглість настає наприкінці вересня.

Зберігається у холодильнику 7-8 місяців.

 

 

 

 

Старкримсон Делішес

 

Опис сорту

 

Сорт американського походження.

Яблука формуються середні і великі, подовжено-конічні, середньо ребристі. Плоди мають основне світло-зелене забарвлення, а також покривний темно-карміновий рум'янець. М’якоть яблук світло-зелена, але при дозріванні світло-жовта, десертного солодко-кислого смаку, ароматна,  соковита.

Знімальна стиглість настає наприкінці вересня — на початку жовтня.

Зберігаються у холодильнику до 8 місяців.

 

Хоней Крісп     

                                                              

 

Опис сорту

 

Сорт американської селекції.

Плоди великого розміру масою (180-250 г) жовті з мармурово-червоним рум'янцем.  М’якоть  світло-жовта, щільна ,хрустка,  маєвідмінний кисло-солодкий смак з легким ароматом.

Знімальна стиглість настає в кінці вересня.

 Зберігаються у холодильнику до лютого.     

                                                   

 

Джонаголд

 

Опис сорту

 

Сорт американської селекції.

Плоди великого розміру масою (170-220 г), одномірні, круглі, зеленовато-жовті, з помаранчево-червоним розмито-полосатим достатньо яскравим  рум'янцем  на 2/3 поверхні. М’якоть  жовта, щільна, соковита, відмінного кисло-солодкого смаку.

Знімальна стиглість настає в третій декаді вересня.

Зберігаються у звичайному сховищі до лютого, у холодильнику-до квітня. 

 

 

Джонаголд  Ерлі Квін

 

Опис сорту

 

Сорт голандської селекції. Сорт являється одним із клонів сорта Джонаголд.

Плоди високотоварні середньої маси      (200-250 г),  округло-конічні зі слабо ребристою верхньою частиною, жовтувато-зелені з інтенсивним буровато-темно-червоним розмитим рум’янцем і густим восковим нальотом. М’якоть  жовтувато-кремова, щільна,  ароматна, соковита, чудового смаку.

Знімальна стиглість настає в першій половині вересня.  

Зберігаються у холодильнику до березня.

 

 

Моді

 

Опис сорту

 

Сорт італійського походження.

Плоди великі 180-200 г, подовженої форми, з яскравою червоним забарвленням плодів. М'якоть жовта, ніжна,  соковита,  солодка, десертного смаку. Єдине червоне яблуко, що має хрусткий м'якіш  зелених яблук і солодкий гострий смак жовтих яблук.

Знімальна стиглість настає наприкінці вересня.

Зберігаються у холодильнику до весни. 

 

 

Фуджі 

 

 

Опис сорту
 

 

Плоди великі та круглі, червоно-малинового кольору, середньої маси 200 г. М’якоть фуджі більш солодка та хрустка ніж у більшості інших сортів, що робить його дуже популярним у всьому світі. 

Знімальна стиглість настає наприкінці жовтня. 

Зберігається у звичайному сховищі 4-5 місяців, у холодильнику до травня.

Флорина  

 

  

 

Опис сорту

 

Високоврожайний французький сорт яблуні.  

Плоди середньої величини, циліндричної форми. Основне забарвлення шкірки жовто-зелене. Біля 70 % поверхні плода покрита червоним розмитим рум’янцем. М’якоть кремово-зелена, середньозернистий, делікатна, соковита, кисло-солодка, досить смачна. На карликових підщепах плодоносить регулярно і вчасно закінчує вегетацію.  

Знімальна стиглість настає в третій декаді вересня або в першій декаді жовтня.  

Зберігання. В звичайному холодильнику плоди зберігаються при температурі +1, протягом 6 місяців, а в умовах контрольованого газового середовища до 8 місяців.

 

 

Категория: Мои статьи | Добавил: НаталиЭГРО (03.09.2016)
Просмотров: 284 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar