Главная » Статьи » Мои статьи |
Чемпіон
Опис сорту
Високоврожайний ранньо-зимовий сорт чешської селекції . Вирізняється скороплідністю, слаборослістю, високою та регулярною врожайністю,зимостійкістю. Плоди великі, середньої маси (160-200 г) з помаранчево-червоним рум'янцем. М’якоть світло жовта, середньої щільності, дуже соковита, ароматна, відмінного кисло-солодкого смаку. Знімальна стиглість настає з другої декади вересня. Зберігаються у звичайних сховищах до двох місяців, у холодильниках – до березня місяця.
Голден Резістент
Опис сорту
Високоврожайний сорт американської селекції. Плоди вище середніх розмірів, видовжено-конічної форми, блідо-жовті. М’якоть світло-кремова, дрібнозерниста, соковита, відмінного кисло-солодкого смаку. Знімальна стиглість наступає в середині вересня. Важливо збирати акуратно не залишаючи вм’ятин пальців. Зберігаються у холодильнику до 5 місяців.
Едера
Опис сорту
Зимовий імунний сорт української селекції. Плоди вище середньої величини 160-220 грам, одномірні, широко конічні, ребристі по висоті плода, зеленовато-жовті, з помаранчево-червоним розмитим рум’янцемс. М’якоть жовто-кремова, дрібнозерниста, середньої щільності, ароматна, гармонійного кисло-солодкого смаку. Знімальна стиглість настає наприкінці вересня. Зберігається у холодильнику 7-8 місяців.
Старкримсон Делішес
Опис сорту
Сорт американського походження. Яблука формуються середні і великі, подовжено-конічні, середньо ребристі. Плоди мають основне світло-зелене забарвлення, а також покривний темно-карміновий рум'янець. М’якоть яблук світло-зелена, але при дозріванні світло-жовта, десертного солодко-кислого смаку, ароматна, соковита. Знімальна стиглість настає наприкінці вересня — на початку жовтня. Зберігаються у холодильнику до 8 місяців.
Хоней Крісп
Опис сорту
Сорт американської селекції. Плоди великого розміру масою (180-250 г) жовті з мармурово-червоним рум'янцем. М’якоть світло-жовта, щільна ,хрустка, маєвідмінний кисло-солодкий смак з легким ароматом. Знімальна стиглість настає в кінці вересня. Зберігаються у холодильнику до лютого.
Джонаголд
Опис сорту
Сорт американської селекції. Плоди великого розміру масою (170-220 г), одномірні, круглі, зеленовато-жовті, з помаранчево-червоним розмито-полосатим достатньо яскравим рум'янцем на 2/3 поверхні. М’якоть жовта, щільна, соковита, відмінного кисло-солодкого смаку. Знімальна стиглість настає в третій декаді вересня. Зберігаються у звичайному сховищі до лютого, у холодильнику-до квітня.
Джонаголд Ерлі Квін
Опис сорту
Сорт голандської селекції. Сорт являється одним із клонів сорта Джонаголд. Плоди високотоварні середньої маси (200-250 г), округло-конічні зі слабо ребристою верхньою частиною, жовтувато-зелені з інтенсивним буровато-темно-червоним розмитим рум’янцем і густим восковим нальотом. М’якоть жовтувато-кремова, щільна, ароматна, соковита, чудового смаку. Знімальна стиглість настає в першій половині вересня. Зберігаються у холодильнику до березня.
Моді
Опис сорту
Сорт італійського походження. Плоди великі 180-200 г, подовженої форми, з яскравою червоним забарвленням плодів. М'якоть жовта, ніжна, соковита, солодка, десертного смаку. Єдине червоне яблуко, що має хрусткий м'якіш зелених яблук і солодкий гострий смак жовтих яблук. Знімальна стиглість настає наприкінці вересня. Зберігаються у холодильнику до весни.
Фуджі
Опис сорту
Плоди великі та круглі, червоно-малинового кольору, середньої маси 200 г. М’якоть фуджі більш солодка та хрустка ніж у більшості інших сортів, що робить його дуже популярним у всьому світі. Знімальна стиглість настає наприкінці жовтня. Зберігається у звичайному сховищі 4-5 місяців, у холодильнику до травня. Флорина
Опис сорту
Високоврожайний французький сорт яблуні. Плоди середньої величини, циліндричної форми. Основне забарвлення шкірки жовто-зелене. Біля 70 % поверхні плода покрита червоним розмитим рум’янцем. М’якоть кремово-зелена, середньозернистий, делікатна, соковита, кисло-солодка, досить смачна. На карликових підщепах плодоносить регулярно і вчасно закінчує вегетацію. Знімальна стиглість настає в третій декаді вересня або в першій декаді жовтня. Зберігання. В звичайному холодильнику плоди зберігаються при температурі +1, протягом 6 місяців, а в умовах контрольованого газового середовища до 8 місяців.
| |
Просмотров: 284 | |
Всего комментариев: 0 | |